Reklama
 
Blog | Antonín Neumann

Free Hugs

"Obětí zdarma" to je nápad jednoho člověka jak udělat svět lepší. Chodí po ulici a nabízí obětí všem kolemjdoucím a to vše jen tak, prostě zdarma.

Tento muž, Juan Mann, měl nápad, že by mohl udělat svět lepší tím, že bude nabízet své obětí zdarma. Jak můžute vidět na tomto videu , které je umístěno na serveru YouTube.com. Juan Mann chodí po Sydney s transparentem, na kterém má napsáno "obětí zdarma" a jak je na videu vidět, lidem se tento nápad líbí.

Je dokonce vidět, že tento nápad, poté co mu policie zakázala obětí zdarma nabýzet, bylo ochotno v petici podpořit 10 000 lidí. Video ve kterém Juan zdarma nabýzí své obětí lidem zdarma vidělo na serveru YouTube již přes 12 000 000 lidí.

Na stránkách www.freehugs.org píše jakýsi Richard o této campani a vyzývá všechny čtenáře, aby informali o této "bláznivině" včechny své přátele. Richad je jeden z lidí, kteří se také vyskytují na videu.

Reklama

Oficiální stránky této campaně se nacházejí na www.freehugscampaign.org, kde můžete vidět ještě nějaké fotky, dočíst se nějaké podrobnosti a také si přečíst co si o tomto lidé myslí.

Podle mě je to celkem zajímavý a hlavně originální nápad. Ale težko říct, jestli to je myšleno opravdu jen tak, nebo se za tím skrývá chuť se zviditelnit. To si opravdu netroufám rozhodnout, takže pokud někdo máte nějaké další informace, nebo jen názor, rozhodně se vyjádřete.